Verkstad

 Vår verkstad

Vår fullserviceverkstad är auktoriserad för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar och Skoda. Vi utför även service och reparationer på kylanläggningar på alla bilmärken. Vår verkstad är certifierad av TuV enl ISO 9001:2000 och vi är även ackrediterade för att arbeta med köldmedia.

HEMSIDA AC JOBB.3

reparea

Serviceteamet

I vårt serviceteam ingår servicetekniker, garantihandläggare, servicerådgivare och reservdelsmän. Vid Volkswagen Groups egna utbildningslokaler i Södertälje har alla genomgått först grundutbildningen och sedan fortlöpande specialutbildningar med olika inriktningar. Minst 5 dagar /år utbildar varje mekaniker sig för att ha god kunskap om det senaste.

Skadeverkstad

På vår auktoriserade skadeverkstad reparerar vi skador, byter vindrutor och lagar stenskott. Vi har avtal med alla ledande försäkringsbolag.

Skadebesiktning av bilar sker på måndagar och torsdagar mellan 7-16. Ring för tidsbokning 0223-420 72

Reservdelslager

Vårt reservdelslager servar verkstaden med reservdelar samt säljer tillbehör som tex. lastrumsmattor, bilbarnstolar, extraljus och bilvårdsartiklar. Att köpa originaldelar till våra märken är en garanti för att du som kund ska få rätt kvalitet. Dessutom utvecklas originaldelarna kontinuerligt och uppfyller de alla strängaste krav på passform, funktion och säkerhet.

Volkswagen kortet blir ännu bättre- 1 helt år räntefri betalning!

Ansök om ett Skoda eller Volkswagen kort för att få unika förmåner hos oss. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. Klicka på korten för att se mer information.

skoda2011[1]

 

 

 

vwkortet2017

Du får fördelar som gör ditt bilägande tryggt, enkelt och förmånligt! Att ansöka om korten är gratis och har du några funderingar angående detta så hör gärna av er till någon av oss. Klicka på något av korten för mer information och se aktuella rabatter och förmåner.

vw_teamtrsp

Transportbilsteam

Vårt mål är att se till att däcken rullar.

Välkommen till vår exklusiva VW Transportbilsverkstad på Fagersta Motorforum. Det är ett viktigt led i att se till att våra kunder får hjälp så snabbt och smidigt som möjligt då vi vet hur mycket det kostar för en företagare att vara utan sitt kanske främsta arbetsverktyg. Därför kommer vi att göra vårt yttersta för att du så snabbt som möjligt ska kunna sätta dig bakom ratten igen.

Daniel Andersson är servicerådgivaren som du träffar när du kliver in genomdörren på transportbilsverkstaden. Här arbetar även transportbilsmekanikerna Richard Utter och Niklas Andersson som tar hand om din bil på bästa möjliga sätt.

Är du intresserad av att köpa en ny eller begagnad transportbil så är det försäljaren Morgan Westman som står till er tjänst.

team transportbilskort

Vårt team har bred kompetens och välkomnar gamla som nya kunder till vårt transportbilsteam.

Varmt Välkomna till vårt team!

tematransport sommar2017

Verkstadspersonal